Show & Entertainment

Trupa Vis propune un concept original de show si distractie care satisface gusturile muzicale ale unui public larg.

ALL IN ONE Concept propune un spectacol complet si complex. Polivalenta vocala, varietatea stilurilor muzicale, cat si vestimentatiile deosebite, au menirea de a completa actele artistice pe care band-ul le pune in scena.

Show & Entertainment

Show & Entertainment

Muzica, spectacolul si vestimentatiile speciale transpun publicul intr-o atmosfera feerica. Razi, canti, dansezi si „calatoresti” muzical si virtual alaturi de trupa noastra.


Show-urile Trupei Vis se armonizeaza pe acorduri de muzica greceasca, arabeasca, macedoneana, balcanica, mexicana, braziliana si nu doar atat!

Folclor show

Prin cantecele reprezentative cat si prin portul specific regional, am cules cu grija esenta folclorului imbinand cantatul si vestimentatia traditionala stilizata pentru a va prezenta un spectacol fermecator. 


Trupa noastra de cover-uri combina muzica traditionala din regiunile Oltenia, Muntenia, Maramures, Banat, Moldova, Teleorman, etc.

Folclor show

Show de lumini, scenotehnica

Iluminatul scenei este o forma de arta!

Succesul show-ului trupei consta in atentia la detalii. Un detaliu extrem de important este reprezentat de spectacolul vizual creat de luminile de scena, care sunt o parte indispensabila a unui spectacol artistic complet.

Sincronizarea miscarilor si a cromaticii luminilor de scena cu muzica au un impact puternic asupra intregului vibe, dand directie vizuala si incurajand emotiile potrivite pentru public.